Akşehir’de uyuşturucunun zararları konuşuldu

Akşehir’de uyuşturucunun zararları konuşuldu
Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversiteli gençlere narkogençlik konulu seminer yapıldı.

Konya'nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversiteli gençler için narkogençlik konulu bilgilendirme semineri yapıldı.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğinde görevli Polis Memuru Ahmet Demirtaş tarafından Akşehir'de bulunan üniversite 1. sınıf öğrencilerine narkogençlik hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Seminerde, uyuşturucu madde kullanımının nedenleri ve çok boyutlu zararları üzerinde duruldu. Uyuşturucunun zararları, uyuşturucu kullanan kişilerin nasıl tepki verdiği ve kişinin uyuşturucu kullandığını belli eden davranışları anlatıldı. Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen narkogençlik bilgilendirme seminerine Akşehir'de bulunan üniversitelerin 1. sınıfına başlayan öğrencilerden 480 öğrenci ile öğretim üyeleri ve psikolog katıldı. Programın sonunda karşılıklı olarak soru cevap şeklinde öğrencilerle sohbet edilirken katılımın ve ilginin yoğun olduğu görüldü.

Akşehir’de uyuşturucunun zararları konuşuldu

Akşehir’de uyuşturucunun zararları konuşuldu

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.