Akşehir’imizin hakkı yeniyor!

Akşehir’imizin hakkı yeniyor!
Lider gittiği Kırıkkale’den darp edilerek dönen ve liderliğini kaybeden Konya temsilcisi Akşehirspor hakkını arıyor. Konya temsilcilerinin ve birçok kulübün de desteğini ardına alan Konya spor camiası, konunun sıkı takipçisi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Akşehirspor, lider girdiği 12. haftada en yakın takipçisi Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a konuk oldu. Kırmızı-beyazlılar rakibi karşısında futbol oynayarak kazanmak isterken, ev sahibi ekip; karanlık futbol kültürünü konuşturarak saha içinde değil saha dışında mücadele etmeyi tercih etti. Kırıkkale ekibi, maçta öne geçmesinin ardından ortamı gererek maçta olay çıkarttı. Maçın ardından çıkan olaylarda, Akşehirsporlu 5 futbolcu darp edilirken, kafile ise şehirden 6 saat sonra ayrılabildi.

EMNİYET YETERSİZ KALDI

Kırıkkale Başpınar Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Akşehirspor kaderine terk edildi. Maçta öne geçen ev sahibi ekip, bu dakikadan itibaren futboldan uzaklaşırken, stadyumdaki emniyet yetersizliği de konuk futbolcuların darp edilmesine mani olamadı. Maçın gözlemcisi Ömer Faruk Bakır’ın bu maçla ilgili vereceği rapor ise Konya spor kamuoyunun sıkı takibine girdi.

ŞİKÂYETÇİ OLUNDU

Maçın ardından çıkan olaylarda darp edilen Akşehirsporlu 5 futbolcu, hastanede alınan darp raporunun ardından Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikâyette bulundu. Akşehirspor Kulübü’nden edinilen bilgiye göre, konunun takipçisi olunacağı öğrenildi.

YALNIZ KALMADI

Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile Akşehirspor arasında oynanan maçın ardından, bu ligde mücadele eden Konya takımları Sarayönü Belediyespor ve Karapınar Belediyespor başta olmak üzere, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden de Akşehirspor’a destek geldi. 68 Aksarayspor, 1926 Polatlı Belediyespor, Sandıklıspor, Silifke Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Osmaniyespor gibi takımlardan Akşehirspor’a destek, Kırıkkalespor camiasına da kınama mesajları yayınlandı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.