Akşehirli lise öğrencilerinden duyarlı davranış

Akşehirli lise öğrencilerinden duyarlı davranış
KONYA (AA) - Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Lisesi öğrencilerinin güvenlik görevlilerine destek olmak için "Çayınız Bizden" kampanyası başlattı....

KONYA (AA) - Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Lisesi öğrencilerinin güvenlik görevlilerine destek olmak için "Çayınız Bizden" kampanyası başlattı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle mücadele eden polislerin, girdikleri boş bir evin mutfağından çaya atmak için aldıkları şekerin parasını, evin kapısına bir not yazarak bırakmalarını anlatan haberi duyduktan sonra harekete geçen Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri güvenlik görevlileri için "Çayınız Bizden" kampanyası başlattı.

Lise öğrencilerinin başlattığı kampanyada, güneydoğuda görev yapan polis ve askerlere ulaştırılmak üzere 670 lira para toplandı 50 tane de mektup yazıldı.

Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri topladıkları para ve mektuplardan, yarısını Akşehir 31. İkmal Merkez Komutanı İkmal Albayı Erdal Canol'a yarısını da Akşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Çelik'e teslim etti.

Emniyet Müdürü Erkan Çelik aldığı 335 TL'yi ve 25 adet mektubu Nusaybin'de görev yapan polislere, Garnizon Komutanı Canol da aldığı 335 lira ile 25 adet mektubu Hakkari Yüksekova'daki görev yapan askerlere gönderdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.