Akşehirspor adım adım şampiyonluğa

Akşehirspor adım adım şampiyonluğa
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Konya’yı temsil eden takımlardan Akşehirspor adım adım şampiyonluğa gidiyor. Kırmızı-beyazlılar bu hafta da kazanarak, rakibiyle arasındaki 3 puan farkı korudu.

BAL’da son haftalarda zirve yürüyüşünü sürdüren Akşehirspor, üst üste kazandığı maçlarla liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Ligin son üç haftasına girilirken, evinde Yeniçağaspor’u 2-0 ile geçen temsilcimiz puanını 53’e yükseltti. Akşehirspor, son üç haftada performansını sürdürürken, grubunu liderlikle tamamlayacak. Temsilcimizi 50 puanla Kırıkkale ve 49 puanla Çubukspor takip ediyor.

Bir diğer temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise liderlik yarışı veren Kırıkkalespor’u konuk etti. Sarayönü Belediyespor öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamazken, karşılaşma 1-2 sonuçlandı. Ligden düşmesi garantilenen Karapınar Belediyespor ise deplasmanda Polatlıspor’u 1-3 ile geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.