Akşehirspor: Emekler heba olmasın!

Akşehirspor: Emekler heba olmasın!
BAL'daki Konya temsilcilerinden Akşehirspor'dan, "Emekler heba olmasın! Şartlar ne olursa olsun oynamaya hazırız" açıklaması geldi.

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Akşehirspor Kulüp Başkanı Ünal Çelik, "Emeklerimiz uğraşlarımız heba olmasın. Mayıs ayında oynanacağı açıklanan ligler için şartlar ne olursa olsun oynamaya hazırız" dedi.

Çelik yaptığı açıklamada, "14 aylık süreçte sabırla beklediğiniz sezon hazırlığında yaptığımız transferler kamplar hazırlık maçlari ile aylarca süren çalışmalarımızla Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve Kulüp Başkanı Ünal Çelik'in çaba ve emekleriyle camia olarak kulup olarak TFF'nin resmi açıklamasında mayıs ayında oynanacağı açıklanan ligler için şartlar ne olursa olsun oynamaya hazırız!

Emeklerimiz uğraşlarımız heba olmasın biz Akşehirspor kulübü olarak, camia olarak, şehir olarak bu lige hazırız. Saygılarımızla tüm spor kamuoyuna arz ederim." ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.