Akşehirspor hocasını buldu

Akşehirspor hocasını buldu
Akşehirspor teknik direktörlük için Mehmet Şaşmaz’la anlaştı

Akşehirspor teknik direktörlük için Mehmet Şaşmaz’la anlaştı. Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) yeni sezonun 17 Nisan’da başlatılması kararının ardından, ligde Konya’yı temsil edecek 5 takımdan birisi olan Akşehirspor’da kollar sıvandı. İlk önce hoca sorununu halletmek isteyen kırmızı-beyazlılar, teknik direktör Mehmet Şaşmaz'la anlaşma sağladı. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve Kulüp Başkanı Ünal Çelik'in yaptığı görüşme neticesinde takımı Mehmet Şaşmaz’a emanet etti. BAL’a yabancı olmayan Mehmet Şaşmaz, Bayazıtspor, Iğdır Üniversitesi, Sarıkamış Belediyespor, Karsspor, 04 Doğubeyazıtspor, Mardin 47 Spor, Kars 36 Spor ve Hoçvanspor gibi takımlarda görev yaptı.

İLK TRANSFER GELDİ

Teknik direktör sorununu hallettikten sonra hızlı bir şekilde kadro kurma çalışmalarına başlayan Akşehirspor, Serkan Akbakay’la anlaşma sağladı. En son Karakoçan FK forması giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu kırmızı-beyazlıların ilk dış transferi oldu.

 

17 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Müsabakalar 17-18 Nisan 2021 tarihlerinde başlatılacak. Grupların oluşumu ve 2020-2021 sezonu ayrıntılı BAL Statüsü önümüzdeki günlerde açıklanacak. Grupların açıklanması sonrası grup kuraları ve fikstür çekimi yapılacak. BAL, Kovid-19 salgınının devam ettiği dikkate alınarak aynı il veya birbirine yakın il takımlarının aynı gruplarda yer alması esasına dayalı belirlenecek gruplandırma sistemi ile grup müsabakaları ve bölge birinciliği müsabakaları yaklaşık 15 haftalık bir sürede tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.