Akşehirspor kazandı, zirve yarışı kızıştı

Akşehirspor kazandı, zirve yarışı kızıştı
BAL'da Akşehirspor'un Gölyazıspor'u yenmesiyle, BAL 2. Bölge 6. Grup'ta liderlik heyecanı son 2 haftaya taşındı

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 6. Grup 4. haftasında Gölyazıspor’la Akşehirspor, Cumhuriyet Sahası’nda karşı karşıya geldi. Gölyazıspor’un futbol olarak baştan sona daha üstün bir oyun sergilediği ancak yakaladığı fırsatları değerlendiremediği mücadeleyi konuk Akşehirspor 41. dakikada 38 yaşındaki tecrübeli Ömür Ağgün’ün kafa golüyle 1-0 kazanmasını bildi.

Bu sonuçla Gölyazıspor 4 puanda kalırken, puanını 3’e çıkaran Akşehirspor, zirve umutlarını kalan haftalara taşıdı. Öte yandan maç sonu Gölyazıspor cephesi maçın Antalya bölgesi hakemi Berkan Güler’e, başta kaleci Ahmet Özden başta olmak üzere Akşehirsporlu oyuncuların sık sık yerden kalkmayıp oyunu yavaşlatmasına göz yumduğu ve bunu da uzatma dakikalarına yeteri kadar eklemediği gerekçesiyle tepki gösterdi.

golyazispor.jpg

HERŞEY SON HAFTA BELLİ OLACAK

Grupta Akşehirspor, çarşamba günü Isparta 32 Emrespor konuk edecek. Kırmızı-beyazlıların liderlik umudunu sürdürmesi için mücadeleyi mutlak kazanması gerekiyor. Lider Isparta 32 Emrespor’da ise liderliği korumak için hedef en az 1 puan olacak. Çarşamba günkü maçın sonucu ne olursa olsun gruptan lider çıkacak takım pazar günü Isparta 32 Emrespor-Gölyazıspor  arasında oynanacak son hafta maçıyla belli olacak.

ŞAHİN DE İZLEDİ

Öte yandan BAL’daki iki Konya temsilcisi arasında oynanan Gölyazıspor-Akşehirspor mücadelesini Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin de izledi. Şahin mücadele öncesi her iki takıma başarı dileklerini iletti.

golyazispor-2.jpg

 

BAL 2. BÖLGE 6. GRUP PUAN DURUMU
TAKIMLAR                              O         G         B         M        A         Y           Av       P

ISPARTA 32 EMRE               2          1          1          0          3          0          3          4

GÖLYAZISPOR                     3          1          1          1          3          2          1          4

AKŞEHİRSPOR                    3          1          0          2          2          6          -4         3

HAFTANIN MAÇLARI

23 Haziran Çarşamba

18.00   AKŞEHİRSPOR- ISPARTA 32 EMRESPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.