Akşehirspor’un, gol makinası var

Akşehirspor’un, gol makinası var
Akşehirspor’un golcü oyuncusu Ali Tayfun Akbey, gün be gün yükselen performansıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Akşehirspor, sezon başında yapılan doğru hamlelerin meyvesini toplamaya başladı. Tüm imkanları zorlayarak ligin önemli gol silahlarından Ali Tayfun Akbey’i renklerine bağlayan kırmızı-beyazlılar, oyuncudan 5 maçta 5 gollük bir verim aldı.

GÖZ DOLDURUYOR

Şu ana kadar oynanan 5 maçın tamamında forma giyen ve 5 gol atan Akşehirsporlu Ali Tayfun Akbey, sadece 1 maçı boş geçti. Golcü futbolcu, gün be gün daha da artan performansıyla teknik heyetin ve Akşehirspor taraftarlarının yüzünü güldürüyor.

GALİBİYETİ GETİRDİ

Bu sezon başında Yozgatspor 1959’dan ayrılarak Akşehirspor’un yolunu tutan 28 yaşındaki golcü oyuncu, geride kalan hafta sonu deplasmanda oynanan 1926 Polatlı Belediyespor maçında adeta herkesi büyüledi. Zorlu deplasmanda 2 gol birden atarak takımına 2-1’lik galibiyeti getiren golcü oyuncu, ligin 6. haftası olmasına rağmen birçok kulübü peşine takmayı başardı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.