Akşener hakkında inceleme başlatıldı

Akşener hakkında inceleme başlatıldı
MHP Genel Merkezi'nce, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerinden dolayı eski MHP milletvekili Meral Akşener hakkında inceleme başlatıldı

ANKARA (AA) - MHP Genel Merkezi, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerinden dolayı eski MHP milletvekili Meral Akşener hakkında inceleme başlattı.

MHP Genel Başkanlığına adaylığına açıklayan Akşener, cuma günü katıldığı bir televizyon programında "Eğer bu çevrelerin iddiaları doğru ise yani, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel projesi ise ben de MHP için bir paralel projesiysem baş paralel bu durumda Sayın Bahçeli oluyor. Ama bu doğru değil. Türkiye'de son dönemde birisinin kafasına bir taş düşse bundan birkaç yıl evvel Ergenekoncu'ydu, şimdi paralelci, yarın ne olacak bakacağız." ifadelerini kullanmıştı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Genel Merkez bu ifadelerin ardından, Akşener'in 1 Kasım seçimlerinden sonraki açıklamalarına yönelik inceleme başlattı.

Partiye yakın kaynaklar, incelemenin ardından Akşener'in kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilebileceğini belirtiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.