Akşener, DEM'i hedef aldı

Akşener, DEM'i hedef aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısında DEM'i hedef aldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendileri gibi, 6'lı Masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen DEM'i (HDP) hedefl aldı.

Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasında, Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi'nde şehit olan askerlerin isimlerini okudu ve şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

DEM Parti'yi eleştiren Akşener, "Adı sürekli değişen ama terörist başına duyduğu sevdası bir türlü değişmeyen bir sözde partinin bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yoktur. Kürt vatandaşlarımızı kendilerine kalkan olarak kullanıp terörü aklamaya kalkanların, Gazi Meclisimizde yeri yoktur." diye konuştu.

“Öcalan, Kürtlerin bir değeridir” ifadesini hedef alan Akşener, “Bu açıklamanın, emir aldıkları hainlerin dışında bu vatanın hiçbir evladında karşılığı yoktur. Biz İYİ Parti olarak on binlerce insanımızı katleden bir caninin Kürtlerin bir değeri olarak pazarlanmasını asla kabul etmiyoruz. Çünkü bizim için Kürtler, elinde on binlerin kanı olan teröristle aynı cümlede anılamayacak kadar değerlidir. Çünkü Kürtler merttir, namusludur, vicdanlıdır. Kürtler bu vatanın has ve şerefli evlatlarıdır. Belli ki unutulmuş” diye konuştu.

iyi-parti-tbmm-grup-toplantisi.jpg

AKŞENER BAZI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Eren, Keçiören Belediye Başkan Adayı Kemal Babuccu, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Zeki Uzun, Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Muhittin İzgi, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Altın Erseçkin, Patnos Belediye Başkan Adayı Müslim Coşkun, Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Zeki Gözegir, Ekinözü Belediye Başkan Adayı Şevki Özer, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Selahattin Can, Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar.

"BİZİ MARABA ZANNETMİŞLER"

Akşener, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri hatırlatarak, "Milletimiz iki yumruk arasında sıkışmış durumda, nefes alamaz hale geldi. İddia ediyorum, milletimiz hem iktidarın hem de muhalefetin iki kulağını birden çekecek." görüşünü paylaştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.