Akyürek endişeli

Akyürek endişeli
Beşiktaş’ın Trabzonspor ile oynayacağı maçı Konya’da oynamak istemesi, Konya spor kamuoyunda sevinç ve endişenin bir arada yaşanmasına neden oluyor.

Beşiktaş’ın Trabzonspor ile oynayacağı maçı Konya’da oynamak istemesi, Konya spor kamuoyunda sevinç ve endişenin bir arada yaşanmasına neden oluyor. 7 Aralık’ta oynanacak bu maç Konya’ya verilirse; Büyükşehir Belediyesi Torku Arena’daki maç trafiğinin iyice artmasına neden olacak. Bu durumda 2 Aralık’ta Türkiye Kupası’nda Giresunspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz, 6 Aralık Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Bu maçtan sadece 27 saat sonra ise Beşiktaş-Trabzonspor maçı oynanacak. Zeminin 5 günde üç maçı kaldırıp kaldırmayacağı endişe oluştururken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de bu endişesini dile getirmekten kaçınmıyor. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Uğur Özteke’ye açıklamalarda bulunan Başkan Akyürek, Beşiktaş’a memnuniyetle ev sahipliği yapmak istediklerini ifade ederken, “Konya, Beşiktaş’ı en iyi şekilde ağırlayacaktır. Ancak bu kış döneminde zeminin kısa sürede 3 maçı -hatta 13 Aralık’taki Galatasaray maçını da dahil edersek 10 günde 4 maç- nasıl kaldıracak bilemiyoruz. Beşiktaş’ın Trabzon maçını değil de 4 Ocak’taki Galatasaray maçını bizim stadımızda oynaması daha güzel olur. Bu durumda zeminde herhangi bir sıkıntı olmaz” diye konuştu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum