Akyurt Yaşamevinde sanat müziği konseri

Akyurt Yaşamevinde sanat müziği konseri
ANKARA (AA) - Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ankara Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odası'yla sanat müziği konseri...

ANKARA (AA) - Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ankara Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmecileri ve Manikürcüler Esnaf Odası'yla sanat müziği konseri düzenledi.

Akyurt Vakfı Yaşamevi'nde gerçekleştirilen konseri Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve eşi Şenay Ayantaş, Başkan Yardımcısı Ayla Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, Yaşamevi Yöneticisi Zeynep Nefes ve Akyurt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuray Seylan da katıldı.

Konser sonunda konuşma yapan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, "Allah hepimize hayırlı, mutlu, sağlıklı ömürler versin. Yaşamevimizde her dönem güzel etkinlikler oluyor. Siz büyüklerimizle birlikte burada bulunmak çok güzel. Ben size yaşlılar demiyorum. Hepiniz gençsiniz ve bizim kıdemli vatandaşlarımızsınız. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.