'Alacabel bir an önce tamamlanmalı'

'Alacabel bir an önce tamamlanmalı'
 Editör
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmeleri kapsamında TBMM'de yaptığı konuşmada Alacabel Tüneli’ni ve Bağlantı Yolunun bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi.

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Alacabel Tüneli’ni ve Bağlantı Yolunun bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi. Ekici TBMM’de yaptığı konuşmada, “Bütçe’yi ve bütçe ödeneklerini görüştüğümüz meclis gündeminde ödenek yetersizliği nedeniyle yıllardır tamamlanamayan Konya projelerine de değinmemiz gerekir. Bu projelerden birisi de Seydişehir Alacabel Tüneli’dir. Türkiye’nin önemli geçitlerinden bir tanesi Seydişehir-Antalya yolu üzerindeki Alacabel Geçididir. Alacabel Geçidi, Karadeniz'i, Marmara’yı, Güneydoğu'yu ve İç Anadolu'yu, Akdeniz'e en kısa mesafede bağlayan önemli geçitlerden bir tanesidir. Her yıl 4-5 milyon aracın geçtiği kritik bir geçittir.İktidar yetkililerine özellikle de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na buradan çağrıda bulunuyorum. Ülke ulaşımı ve turizmi açısından çok önemli olan Alacabel Tüneli’ni ve bağlantı yolunu biran önce tamamlayın” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.