Alacabel'de kar 20 santime ulaştı! Yol kapanmasın diye sabaha kadar çalıştılar

Alacabel'de kar 20 santime ulaştı! Yol kapanmasın diye sabaha kadar çalıştılar
 Editör
Konya ile Antalya arasındaki en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Alacabel’de gece boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu açık tutmak için Karayolları ekipleri sabaha kadar mesai yaptı

Kış mevsimi geldiğinde Konya ile Antalya arasında bulunan ve İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan en önemli geçitlerden biri olan Alacabel’de yoğun kar yağışına bağlı olarak kapanıp kapanmadığı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Özellikle bu güzergahta seyahat edecekler yol durumunu merak ediyor.

Dün öğlen saatlerinde bölgede başlayan ve aralıklarla yoğunlaşan kar yağışı gece boyunca da devam etti. Gece saatlerinde yüksek tonajlı TIR, çekici ve kamyon türü araçların geçişine izin verilmeyen yolda Karayolları ekipleri yoğun bir mesai harcadı.

Bölgede kar kalınlığı 20 santimetreye kadar ulaşırken, yolu açık tutmak için verilen çalışmaların sonuç verdiği, an itibariyle Alacabel’in tüm araç trafiğine açık olduğu öğrenildi.

409009111-756143289867036-6984742157887910148-n.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.