Alaettin Çakıcı'nın annesinin vefatı

Alaettin Çakıcı'nın annesinin vefatı
Çakıcı, özel güvenlik önlemleri eşliğinde Gültepe'deki evine getirildi

İSTANBUL (AA) - Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü bulunan Alaettin Çakıcı, annesinin cenazesine katılması için özel güvenlik önlemleri eşliğinde Gültepe'deki evine getirildi.

Çakıcı'nın evinin bulunduğu Yusuflar Sokak ve sokağın Talatpaşa Caddesi'ne çıkan bütün girişlerinde polis ekiplerince güvenlik önlemi alındı.

Üç otobüsle gelen polisler, Çakıcı eve girdiği esnada kalkanlarıyla sokağa girişleri kapattı.

Çakıcı'nın annesi Şakire Çakıcı'nın cenazesi komşularından helallik alınması için evine getirilirken, taziye için gelenler de güvenlik aramasından geçirilerek evin bulunduğu sokağa alındı.

Alaettin Çakıcı, İstanbul'da Levent Camisi'nde ikindi vakti annesi Şakire Çakıcı için düzenlenecek cenaze törenine katılacak. Çakıcı'nın, 36 saat sonra cezaevine döneceği öğrenildi.

Çeşitli hastalıkları nedeniyle İstanbul'daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde 25 gündür tedavi gören Şakire Çakıcı, dün hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.