Alanyaspor maçı için Kocaman'dan uyarılar

Alanyaspor maçı için Kocaman'dan uyarılar
Atiker Konyaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından yeniden başladı. Yeşil-beyazlılar, Aykut Kocaman yönetiminde çalışmalarını sürdürürken, Kocaman maç ile ilgili oyuncularına aşırılıklardan kaçınma uyarısında bulundu.

Atiker Konyaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına Çarşamba günü kullandığı iznin ardından devam etti. Yeşil-beyazlılar, dün yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Aykut Kocaman özellikle hücum varyasyonları üzerinde durdu. Kocaman, Galatasaray maçında ön bölgede acelecilik ve beceri eksikliği nedeniyle çok kilit pasların yerini bulmadığını oyuncularına anlattı. Biraz daha sakin kalabilseler daha çok pozisyon bulma şansı yakalayacaklarını oyuncularına aktaran Kocaman, orta saha ve forvet oyuncularıyla yakından ilgilendi.

AŞIRILIKTAN KAÇININ

Teknik direktör Aykut Kocaman, öğrencileriyle maç ile ilgili de konuşurken, karşılaşmada aşırılıklardan kaçınmalarını istedi. Alanyaspor’un bir futbolcusunu kaybetmesinin yanında saha içinde olan herkesin bir meslektaşını kaybettiğini aktaran Kocaman, itirazlarda da olası gol sevinçlerinde de aşırıya kaçılmamasını istedi. Kocaman, oyuncularından bu konuda hassas olmasını isterken, takımını desteklemek için gelen taraftarlardan da bu konuda duyarlı olması istenecek.

UĞUR’UN YERİNE ALİ TURAN

Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana tedavilerine devam edilen oyuncular katılmadı. Koşu ile başlayan antrenman çabukluk hareketleri ile devam etti. İki grupta oynanan 6’ya 3 ile devam eden antrenman topla oyun ve çift kale maç ile sona erdi. Kocaman, antrenmanda cezalı olan Uğur Demirok’un yerine Ali Turan’ı denedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.