Alçaktaki cürete bak! Ateşkes çağrısı yapan ülkelere alçak dedi!

Alçaktaki cürete bak! Ateşkes çağrısı yapan ülkelere alçak dedi!
İşgalci terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Eli Cohen, BM Genel Kurulu'nda alınan kararla Türkiye’nin de olduğu 120 ülkenin kalıcı ve sürekli bir insani ateşkes çağrısında bulunmasıyla ilgili olarak "alçakça çağrı" ithamında bulundu.

İşgalci terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Eli Cohen, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda alınan kararla 120 ülkenin Gazze'de acil, kalıcı ve sürekli bir insani ateşkes çağrısında bulunmasıyla ilgili olarak "alçakça çağrı" ithamında bulundu.

Cohen, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, BM Genel Kurulu'nun İsrail-Gazze savaşına karşı yapılan insani ateşkes çağrısına tepki gösterdi.

"BM Genel Kurulu'nun alçakça ateşkes çağrısını açıkça reddediyoruz." ifadesini kullanan Cohen, Hamas'ı ortadan kaldırmayı planladıklarını savundu.

BM Genel Kurulu'nda alınan kararla 120 ülke, Gazze'de acil, kalıcı ve sürekli bir insani ateşkes çağrısında bulunmuştu.

Eli Cohen'in Türkiye'nin de aralarında bulunduğu ülkelere karşı kullandığı sözler; "Bebek katili alçaktaki cürete bak!" şeklinde değerlendirildi

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.