Aleyna Kalaycıoğlu: "Tetiği çektim ama..."
Survivor yarışmasında ünlenen ve cinayet soruşturmasında tutuklanan Aleyna Kalaycıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.
Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu, Zuhal Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun da bulunduğu 8 şüpheli sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık işlemleri tamamlanan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ümraniye'de Kars36 Spor futbolcusu Kubilay Kaan Kundakçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Kundakçı, rapçi Vahap Canbay ile şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu'nu barıştırmak amacıyla gittiği görüşmede silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Kundakçı'nın cenazesi dün memleketi Sakarya'da toprağa verilmişti.
Cinayetin aydınlatılması için çalışma başlatan polis ekipleri, aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, annesi, türkücü İzzet Yıldızhan ile birlikte toplam 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Aleyna Kalaycıoğlu, Zuhal Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun aralarında bulunduğu 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Kartal Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.
3 şüpheli serbest bırakıldı
B.K. savcılık ifadesinin ardından herhangi bir adli kontrol tedbiri uygulanmaksızın, Z.K. ve A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
7 şüpheli tutuklandı
Aleyna Kalaycıoğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu, İzzet Yıldızhan'ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi
"Tetiği çektim ama..."
Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişkisinin iki hafta önce annesinin tavsiyesiyle başladığını ifade eden Aleyna Kalaycıoğlu'nun ifadesine ölen Kubilay Kaan Kundakçı'yı da eski sevgilisi Vahap Canbay aracılığıyla tanığını söylediği öğrenildi.
Kalaycıoğlu'nun ifadesinde; "Alaattin cama vurdu. Camı açan Vahap'la konuşmaya başladı. 'Kızı rahat bırak' dedi. Tartışma çıkınca Alaattin camdan silahı uzattı. Vahap elini tutunca silah patladı. Ben silah sesini duyunca çığlık çığlığa araçtan çıktım. Araca doğru koşarken bağrışmalardan birinin yaralandığı ya da birine bir şey olduğunu hissettim. Daha sonra olay yerinden ayrılırken ben içinde bulunduğumuz araçta tabancayı görünce elime aldım. Olayın şoku ve birine bir şey olduğu vicdanıyla silahı kendi kalbime doğrulttum. Tetiği çektim ama silah patlamadı, silah boştu" dediği öğrenildi.
Öte yandan Aleyna Kalaycıoğlu ifadesinde aylık gelirinin 250 TL olduğunu belirten ve geçimini şarkıcılıkla sağladığını söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.