Ali Babacan Konya Çeltik’e düğüne geldi

Ali Babacan Konya Çeltik’e düğüne geldi
Deva Partisi Genel Başkanı Babacan Çeltik’te vatandaşlarla buluştu

Çeltik’te vatandaşlarla buluşan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Deva Partisi olarak, iktidarı çiftlerinin ve ülkenin sorunlarının çözümü noktasında uyardıklarını söyledi. Ali Babacan, partisinin Çeltik ilçe Başkanı Osman Tosun’un oğlu Kerim’in düğüne katılmak için Konya’nın Çeltik ilçesine gelerek, düğüne katılan vatandaşlarla ve çiftçilerle sohbet etti. Çeltik ilçesinde Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları da eşlik etti. Düğünde Babacan’a ve heyete Konya usulü düğün yemeği ikram edildi.

deva-1.jpg

TMO’da yaşanan randevu krizi nedeniyle hasat ettikleri ürünü acil ihtiyaçlarından dolayı açıklanan rakamın çok altında tüccara satmak zorunda kaldıklarını anlatan çiftçilerle ilgili Ali Babacan, “Çiftçilerimizin yaşadığı sorunları yakından takip ediyoruz. Her yerde dile getirerek, iktidarı çiftçilerimizin ve ülkemizin sorunlarının çözümü noktasında uyarıyoruz. Hem Genel Merkezimizde, hem de Milletvekillerimiz vasıtasıyla çiftçilerimizin sorunlarıyla birlikte, güncel ve genel ülke sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Her zaman çiftçimizin yanındayız” dedi.

deva-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.