Ali Çamdalı 2. Lig’de oynayacak

Ali Çamdalı 2. Lig’de oynayacak
Manisa Futbol Kulübü, Süper Lig takımlarından Konyaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Ali Çamdalı ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

 

 

1922 Konyaspor’un da mücadele ettiği TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Süper Lig takımlarından Konyaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Ali Çamdalı’yı renklerine bağladı. Transferin son gününde Manisa FK’ya kazandırılan Ali Çamdalı için Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde bugün düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da hazır bulundu.

AKTAN: ORTAK HAYALLERİMİZ OLAN ŞAMPİYONLUĞU HEP BERABER GERÇEKLEŞTİRİRİZ

Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, “Yeni transferimiz Ali Çamdalı, kendisini ispat etmiş önemli bir isim. Biz bugün sadece bir oyuncu almıyoruz. Bunu bilerek hareket ettik.izim büyük hedeflerimiz, hayallerimiz ve heyecanımız var. Ali kardeşimize de bu heyecana dahil olduğu için teşekkür ediyoruz. Umarım kendisi için de bizim için de hayırlı olur. Ortak hayallerimiz var. Umarım bu hayallerimizi hep beraber gerçekleştiririz” diye konuştu.

ÇAMDALI: TEK BİR DERDİMİZ VAR, O DA ŞAMPİYONLUK

Manisa Futbol Kulübü'nün yeni transferi Ali Çamdalı ise, “Öncelikle başkanımızın güzel sözleri için çok teşekkür ederim. Burada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Böyle bir projenin içinde, böyle sade, mütevazı bir kulüpte olmaktan dolayı gururluyum. Başkanımızın da söylediği gibi hedeflerimiz var. Bu hedeflerin içinde olmak benim için bir şans. Hedefimiz tekrar Manisa’yı ayağa kaldırmak ve daha üst seviyelerde temsil etmek. En büyük gayemiz bu olacak. Ben de buna en ufak bir katkı sağlayabilirsem ne mutlu bana. Arkadaşlar zaten çok iyi işler yapmışlar bu zamana kadar. Bundan sonra da kora kor ve her maçta her türlü mücadeleye girerek, hedefimiz olan şampiyonluğu yakalamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.