Metin Şahin, ETU asbaşkanlığına devam edecek

Metin Şahin, ETU asbaşkanlığına devam edecek
Avrupa Taekwondo Birliği’nin (ETU) seçimli genel kurulu İstanbul’da gerçekleştirildi. Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Şahin, "asbaşkan" olarak yeniden yönetimde yer aldı.

Avrupa Taekwondo Birliği’nin 2025 yılına kadar sürecek yönetimini belirleyecek genel kurulu İstanbul’da gerçekleştirildi. Mevcut başkan Sakis Pragalos ve ekibinin güven tazeleyerek 4 yıllığına yeniden seçildiği genel kurulda yönetim kurulunda iki de Türk isim yer aldı.



Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, asbaşkan olarak görevini devam ettirirken, Federasyon Başkan Vekili Dr. Oktay Duymaz da yeniden yönetime seçildi. Genel kurulda ayrıca, Federasyon Dış İlişkiler Sorumlusu Ali Sağırkaya'nın da Oyunlar Komitesi Başkanı olarak görevine devam etmesi kararlaştırıldı.

Başkan Şahin, genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada, “Her zaman istikrar başarıyı getirir. Taekwondoda dünyanın en başarılı kıtası haline gelen Avrupa’nın yönetiminde yolumuza devam ediyoruz. Avrupa ve dünya taekwondosunda Türkiye’nin ağırlığı her kademede hissediliyor. Bugün de bunun bir sonucunu gördük. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.