Ali Tayfun Akbey: Galibiyeti hak ettik

Ali Tayfun Akbey: Galibiyeti hak ettik
Akşehirspor’un golcü oyuncusu Ali Tayfun Akbey, geride kalan hafta iç sahada oynanan ve 2-1 kazanılan Sandıklıspor maçında, galibiyeti hak ettiklerini söyledi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden Akşehirspor’un golcüsü Ali Tayfun Akbey, ligin 2. haftasında oynadıkları ve 2-1 kazandıkları Sandıklıspor maçıyla ilgili olarak konuştu. Golcü futbolcu, “Sandıklıspor karşısında güzel bir galibiyet aldık. Son dakikada galibiyeti getiren golü attığım için de ayrı olarak çok mutluyum” dedi.

‘ÇOK MÜCADLE ETTİK’

Akbey, “Sandıklıspor maçında, takım olarak çok mücadele ettik. Tüm takım 90 dakika boyunca elinden gelenin en iyisini yaptı. Öyle ki, maç sonu herkes kendini yere bıraktı. Bu da 3 puanın, mücadelemizin hakkını aldığımızı gösteriyor” diye konuştu.

TARAFTARI DERBİYE ÇAĞIRDI

Ali Tayfun Akbey, bu hafta sonu Sarayönü Belediyespor ile oynanacak Konya derbisi için de konuştu. Akbey, taraftarına seslenerek, “Bu hafta sonu önemli bir deplasmana çıkacağız. Tüm taraftarımızı bu maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.