Alım ilanı yayınlandı: Başvurular başlıyor

Alım ilanı yayınlandı: Başvurular başlıyor
 Editör
Emniyet Genel Müdürlüğü yayınladığı ilanla hemşire alımı yapacağını duyurdu.

Atama bekleyen sağlıkçılara EGM müjde geldi. Kurum bünyesine hemşire kadrosunda alım yapacak olan Emniyet ilana çıkarak talepleri değerlendirecek.

Hemşire alımları, alım yapılacak kontenjan ve nitelikleri sınav komisyonunca yapılacak olan sözlü ya da uygulamalı sınav sonucuna göre EK-1’de ifade edildiği açıklandı.

Söz konusu alımların başvuru şartları ve detayları yönetmelik içinde belirlenirken başvuruların nasıl olacağı ve son başvuru tarihini merak eden adaylar daha detaylı bilgi için resmi duyuruları takip etmeliler. Personel alımları hakkında detaylı bilgiler haberin devamında sizlerle…

BAŞVURU İÇİN NE GEREKİYOR

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma sonuçları olumlu olmak,
Emniyet teşkilatı sağlık şartları yönetmeliğinde belirtilmiş olan sağlık şartlarını taşımak.

Merkezi sınav puanı olarak sadece 2022 senesi KPSS lisans seviyesinde KPSS- P3 puan türünde en az 60 puan yapmış olmak.

Sözlü ya da uygulamalı sınavda başarılı olup atanmaya hak kazanmış olan adayların atamalarının yapıldığı birimde Emniyet teşkilatında emniyet hizmetleri bölümü dışında görevli kadrolu ve sözleşmeli personel yönetmeliğince en az 3 senen çalışmış olmaları gerekmiş olup, başvuru yapacak adayların bu hususu göz önünde bulundurarak tercih etmesi gerekir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN

Başvurular 6 Kasım 2023- 10 Kasım 2023 tarihleri arasında olacaktır. Başvuruların, 10 Kasım Cuma gününde saat 23.59’a kadar yapmış olmaları gerekmektedir.

KABUL ŞARTLARI

Adaylar başvurularını e- devlet kapısı üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) adresi üzerinden yapılabilecek. Bunun yanı sıra; şahsen, kargo veya posta yolu ile yapılan başvurular asla kabul edilmeyecektir.

İSTENİLEN BELGELER

Adaylardan istenilen bilgilerin e- Devlet üzerinden gelmemesi durumunda, bilgilerini belirterek, belgelerini pdf veya jpeg formatı ile yüklemeleri gerekiyor.
Adaylar, kadrolu Hemşire adı için Ek-1 belirtilen birimlerden tercih edebilecektirler.

Adaylar, başvuru onay durumlarını kontrol etmek istediklerinde ya da takip etmek isterseler Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirebilirler. Bunun yanında başvuru bilgilerinin bulunduğu belgeyi de başvuru süreci tamamlandıktan sonra (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/) üzerinden temin edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.