Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:
"Giresunspor maçından taraftarımızın desteğiyle üç puanla ayrılmak istiyoruz"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, yarın oynayacakları Giresunspor maçında taraftarın desteğiyle galip gelmek istediklerini söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın kendi sahalarından kendileri açısından önem derecesi yüksek olan Giresunspor maçına çıkacaklarını belirtti.

Geçen hafta deplasmanda 3-1 mağlup oldukları Göztepe maçında iyi oynadıklarını dile getiren Ravcı, "Geçen hafta iyi oynayıp kaybettiğimiz Göztepe maçını Giresun maçıyla telafi etmek istiyoruz. Rakibimiz iyi bir takım. İyi bir çıkış yakaladılar. Bizim de biraz daha rahatlamamız için mutlak galibiyete ihtiyacımız var. Alacağımız üç puanla rahat bir nefes almış olacağız" diye konuştu.

Ravcı, iyi bir takıma sahip olduklarını belirterek "İyi bir ekibiz. Bunu daha önce oynayıp kazandığımız maçlarda gösterdik. İnşallah yarın hem taraftarımızın desteğiyle hem de futbolcularımızın güzel oyunuyla sahadan galip gelen taraf biz olmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftara da seslenen Ravcı, taraftarın müsabaka boyunca maçın skoru ne olursa olsun kendilerini desteklemelerini istedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.