Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:
"Belki sabrımız fazlasıyla sınandı ama biz bu ülkenin evlatları olarak kardeşçe yaşadığımız bu ülkede birlik beraberliğimizi bu şekilde bozmaya çalışan insanlara karşı tek yürek, tek vücut olarak cevap vereceğiz"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, "Belki sabrımız fazlasıyla sınandı ama biz bu ülkenin evlatları olarak kardeşçe yaşadığımız bu ülkede birlik beraberliğimizi bu şekilde bozmaya çalışan insanlara karşı tek yürek, tek vücut olarak cevap vereceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başlayan Alima Yeni Malatyaspor'da idman öncesi gazetecilere açıklama yapan Ravcı, sahalarında 2-1 galip geldikleri Giresunspor karşılaşmasının kendileri için alt sıralardan kurtulmak adına çok önemli olduğunu söyledi.

Ravcı, Ankara'daki terör olayına değinerek, "Birçok arkadaşımız Ankara'daki terör olayından dolayı yaşamını yitirdi. Onları terör şehitleri olarak anmak istiyoruz. Elbette ki biz de bütün kalbimizle, bütün yüreğimizle terörü lanetliyoruz ama bence daha acı olan bir şey var; Galatasaraylı Umut'un babası da bu terör olayında vefat etti, şehit oldu" diye konuştu.

Futbolu insanların sosyal aktivitesi olarak değerlendiklerini dile getiren Ravcı, şunları kaydetti:

"Hayatta futboldan daha önemli şeyler var. Biz futbolu elbette konuşacağız. Yaptığımız maçları elbette konuşacağız ama her şeyden önce ülke olarak bugünlerde özellikle birlik ve beraberliğimizi sağlamamız gerekiyor. Birer Türk vatandaşı olarak teröre karşı hep birlikte tek vücut olmamız gerekiyor. Belki bu günlerde sabrımız fazlasıyla sınandı ama biz bu ülkenin evlatları olarak kardeşçe yaşadığımız bu ülkede birlik beraberliğimizi bu şekilde bozmaya çalışan insanlara karşı tek yürek, tek vücut olarak cevap vereceğiz. Bizi bu şekilde yıldırmaya çalışanlara da ne devletimiz ne hükümetimiz asla izin vermeyecektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.