Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:
"Taraftarımızın desteğiyle Balıkesirspor maçından üç puanla ayrılan taraf olacağız"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Taraftarımızın desteğiyle Balıkesirspor maçından üç puanla ayrılan taraf olacağız." dedi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında karşılaşacakları Balıkesirspor maçının hem kendileri hem de rakip takım için çok önemli olduğunu söyledi.

Geçen hafta deplasmanda 2-0 kaybettikleri Denizlispor maçını unutturmak istediklerini belirten Ali Ravcı, "Balıkesirspor maçını kazanıp, taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Sahada mücadele edip savaştığımız müddetçe hiçbir takımın bizi yenemeyeceğini biliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle Balıkesirspor maçından üç puanla ayrılan taraf olacağız." diye konuştu.

Ravcı, ligin sonlarına yaklaşıldıkça sahadaki mücadelenin daha da arttığını kaydederek, "Ligin hem üst kısmında hem de alt kısmında önemli müsabakalar oynanıyor. Biz de alt sıralardan uzaklaşmak ve rahatlamak istiyoruz. Balıkesirspor maçını kazandığımız takdirde alt sıralardan biraz daha uzaklaşmış olacağız. İnşallah yarın 3 puanı alan taraf biz olacağız." ifadelerini kullandı.

Taraftara da seslenen Ravcı, taraftarın maçın skoru ne olursa olsun 90 dakika boyunca kendileri desteklemelerini istedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.