Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Buz:
"Göztepe mağlubiyetini Giresunspor maçında telafi etmeye çalışacağız"


MALATYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Göztepe karşısında aldıkları mağlubiyeti Giresunspor maçında telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.

Buz, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanında kaybettikleri 3 puana çok üzüldüklerini ifade etti.

Karşılaşmada iyi oynadıklarını ancak bireysel hatalar yaptıklarını anlatan Buz, buldukları pozisyonları da değerlendiremeyince müsabakadan mağlubiyetle ayrıldıklarını kaydetti.

Sahalarında karşılaşacakları Giresunspor maçına odaklandıklarını belirten İrfan Buz, "Alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz o nedenle Giresunspor maçı çok önemli. Giresunspor, play-off kotasında olan bir takım ve kolay bir maç olmayacak. Seyircimiz önünde en iyi sonucu almak istiyoruz. Göztepe mağlubiyetini Giresunspor maçında telafi etmeye çalışacağız" dedi.

Bugüne kadar hiçbir mazeretin arkasına saklanmadıklarını dile getiren Buz, bir gazetecinin play-off'la ilgili sorusu üzerine, "Bu ligde kalmalıyız. Play-off değil de alt sıralardan kopmak istiyoruz. Çok mücadele etmemiz gerekiyor. O nedenle Giresunspor maçı büyük önem taşıyor. Önümüzde 10 maç var. İnşallah takımımızı layık olduğu yere getireceğiz" yanıtını verdi.


- İdmandan notlar


Sarı-siyahlı ekip, sahasında Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Buz yönetiminde gerçekleştirilen idmana, hafif tempolu koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra topla çalışma yaptı.

İdmana, izin alan Gudio Koçer ile hafif sakatlığı bulunan Mehmet Umut Nayir katılmadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.