Alima Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci

Alima Yeni Malatyaspor'da galibiyet sevinci
PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'u mağlup eden Malatya temsilcisi, alt sıralarda yer alan takımlarla arasındaki puan farkını açtı

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, Şanlıurfaspor'u mağlup ederek play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.

Ligde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet alan Malatya temsilcisi, Şanlıurfaspor'u sahasında 2-1 mağlup ederek, çıkışını sürdürdü.

Son 3 haftaya kadar ligde kalabilme çabası veren sarı-siyahlılar, aldığı galibiyetlerle alt sıralarda yer alan takımlarla arasındaki puan farkını açtı.

Galibiyetlerle ligde alt sıralardan kurtulan Malatya temsilcisi, kalan maçlardan da iyi sonuçlarla ayrılarak play-off hedefine adım adım yaklaşmak istiyor.


- Sahasındaki 6. galibiyet


Sezonun ilk yarısında iç sahada istediği sonuçları almakta zorlanan Alima Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor karşısında bu sezon evindeki 6. galibiyetine imza attı.

Ligin geride kalan bölümünde sahasında oynadığı 14 maçta Multigroup Alanyaspor, Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor, Giresunspor, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor'u yenen sarı-siyahlılar, 1461 Trabzon, Vartaş Elazığspor, Göztepe, Denizlispor, Adana Demirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenildi, Samsunspor ve Adanaspor ile berabere kaldı.

Alima Yeni Malatyaspor, ev sahibi olduğu mücadelelerde şu ana kadar 20 puan topladı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.