Alima Yeni Malatyaspor'da işler yolunda

Alima Yeni Malatyaspor'da işler yolunda
PTT 1. Lig temsilcisi, Giresunspor karşısında aldığı 3 puanla moral buldu- Galibiyetle taraftarını sevindiren sarı-siyahlı ekip, puanını 31'e çıkardı

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor'da Giresunspor karşısında önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

Zorlu rakipleri Kardemir Karabükspor, Vartaş Elazığspor ve Adanaspor'dan puanlar toplayarak 3 haftalık yenilmezlik serisi yakalayan ancak geçen hafta deplasmanda Göztepe'ye yenilerek taraftarını üzen Malatya temsilcisi, sahasında Giresunspor'u 2-1 yenerek moral buldu.

Alt sıralardan uzaklaşmayı hedefleyen sarı-siyahlılar, Giresunspor galibiyetiyle Göztepe mağlubiyetini de telafi etmiş oldu.

- Sahasındaki 4. galibiyet

Evinde istediği sonuçları almakta zorlanan Malatya temsilcisi, Giresunspor karşısında bu sezon sahasındaki 4. galibiyetine imza attı.

Sahasında oynadığı 12 maçta sadece Multigroup Alanyaspor, Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor ve Giresunspor'u yenen Malatya ekibi, 1461 Trabzon'a 1-0, Vartaş Elazığspor'a 2-1, Göztepe'ye 3-1, Denizlispor'a 2-1, Adana Demirspor'a 3-1, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenildi, Samsunspor ile golsüz, Adanaspor ile de 1-1 berabere kaldı. Malatya ekibi bu maçlarda 14 puan topladı.

Sarı-siyahlılar, galibiyetle puan cetvelinde alt sıralardan da uzaklaşma adına önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmış oldu.

Malatya temsilcisi, ligde oynadığı 25 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. 25 gol atan ve kalesinde 30 gol gören Alima Yeni Malatyaspor, puanını 31'e çıkardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.