Alima Yeni Malatyasporlu futbolcu Osman Fırat:

Alima Yeni Malatyasporlu futbolcu Osman Fırat:
"Giresunspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Osman Fırat, Giresunspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Osman, TFF Antrenman Sahası'ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Göztepe mağlubiyetine çok üzüldüklerini belirtti.

İzmir deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Osman Fırat, bu maçı unuttuklarını ve artık önlerindeki zorlu sürece odaklarını kaydetti.

Ekip olarak en büyük silahlarının mücadele olduğuna dikkati çeken Osman, "Mücadele ettiğimiz zaman kolay kolay yenilmeyeceğimizi biliyoruz. İnşallah bunu önümüzdeki maçlara daha iyi yansıtacağız" dedi.

Osman Fırat, sahalarında karşılaşacakları Giresunspor maçının zorlu geçeceğini dile getirerek, "Onların da play-off hedefi var ancak rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Sahada elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Giresunspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Yeterki mücadele edelim, bunu başarırsak Giresunspor'u Malatya'dan eli boş göndeririz" diye konuştu.

Taraftar desteğinin kendilerini kamçıladığını anlatan Osman, "Onların coşkusu bize adeta ilaç gibi geliyor. Adanaspor maçında verilen destekle son dakikalarda puan aldık. İnşallah hafta sonu seyircimize 3 puan hediye edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.