Alışveriş Merkezinde Motosiklet Gösterisi

Alışveriş Merkezinde Motosiklet Gösterisi
Enduro motosiklet yarışlarında bugüne kadar 6 dünya birinciliği bulunan Dougie Lampkin, Antalya'da bir alışveriş merkezinin içinde motosiklet gösterisi gerçekleştirdi

Enduro motosiklet yarışçısı Dougie Lampkin, Antalya'daki bir alışveriş merkezinde gösteri sundu.

Lampkin, Red Bull'un sponsorluğunda Konyaaltı ilçesindeki bir alışveriş merkezindeki gösterisinde ilk olarak açık alana kurulan özel bir alanda gösteri gerçekleştirdi. Motosikletiyle iki otomobilin üzerine çıkıp sürüş gerçekleştiren Lampkin, ardından motosikletini kurulan platformda tek tekerlek üzerinde sürdü.

Daha sonra alışveriş merkezinin içine giren Lampkin, motosikletle, platforma yatan vatandaşların üzerinden atladı. Lampkin, motosikletiyle yürüyen merdivenlerden önce aşağıya indi, ardından yukarıya tırmandı.

Lampkin, gösterisinin sonunda alışveriş merkezinin girişinde bulunan fıskiyenin üzerinden atladı.

- En güzel alışveriş merkezi şovu oldu

Lampkin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Red Bull Sea To Sky Enduro yarışına katılmak üzere Antalya'ya geldiğini belirterek, ikinci defa bir alışveriş merkezinde organizasyon yaptığını söyledi.

Daha önceki gösterisinin Kuveyt'te olduğunu dile getiren Lampkin, "Ama o, bunun kadar iyi değildi. Çünkü kapalı bir alanda küçük bir gösteriydi" dedi.

Gösterinin yaptığı en güzel alışveriş merkezi şovu olduğunu ifade eden Lampkin, "Çünkü parkur hem içeride hem dışarıdaydı. İnsanların çok yakın olduğu, çocukların, ailelerin izlediği bir şov oldu. Çok keyif aldım. İzleyicilerin de keyif aldığını yüzlerinden gördüm" diye konuştu. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.