Örnek fair-play hareketi! Alkışlar Konyaspor'a

Örnek fair-play hareketi! Alkışlar Konyaspor'a
Konyaspor'un Vanspor Futbol Kulübü'nü 3-1 yendiği mücadeleye ev sahibi yeşil-beyazlı ekibin örnek fair play hareketi damga vurdu.

Konyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü'nü 3-1 yenerek, 5. eleme turuna yükseldiği mücadeleye, yeşil-beyazlı takımın örnek fair-play hareketi damga vurdu.

VANSPORLULAR TOPU BIRAKMAK İSTEDİ

Karşılaşmanın 33. dakikasında gelişen Konyaspor ekibin atağında Oğulcan topla hareket halindeyken sakatlandı ve kendini yere bıraktı, bu sırada Vanspor FK'de üç oyuncu topun taca atılacağını düşünerek durakladı. Rahmanovic ise boşta kalan topu alıp pozisyonu devam ettirdi ve ceza sahası içi sağ çaprazdan içeri çevirdiği top savunmada Barış Gök'e çarparak ağlara gitti.

20211202-2-51144388-71252153.jpg

KONYASPOR KALEYİ AÇTI

Bu golün ardından Konyaspor forması giyen oyuncular, Vanspor FK'nin santrası sonrasında topa müdahale etmeyerek rakip oyunculardan Hamza Küçükköylü'ye kaleyi açtı ve konuk ekibin bu golüyle durum 1-1 oldu. Öte yandan bu pozisyon sırasında sakatlanan Oğulcan ise oyuna devam edemedi ve 39. dakikada yerini Endri Çekiçi'ye bıraktı.

İşte yayıncı kuruluş aspor'un görüntüleriyle o fair play hareketi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.