Alkollü İBB şoförü ortalığı birbirine kattı

Alkollü İBB şoförü ortalığı birbirine kattı
Arnavutköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait asfalt onarım aracının alkollü sürücüsü, bir araca çarparak kaçmaya çalıştı.

Arnavutköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait asfalt onarım ve bakım aracının alkollü sürücüsü, bir araca çarparak kaçmaya çalıştı. Araç bir binanın duvarına çarparak zar zor dururken, kendisine tepki yaratan mahalle sakinlerine hakaret ve saldırıda bulundu, sürücünün 180 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Olay, dün gece vakitlerinde Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. İBB'ye ait yol bakım onarım aracı, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde bir araca vurduktan sonra kaçmaya çalıştı, kaçan araç sürücüsü çok geçmeden yakalandı. Vatandaş İBB aracını takip etmeye başladı. Bu esnada yol bakım onarım aracı, bir gecekondunun duvarına çarparak durmak zorunda kaldı. Kaza esnasından sonra vatandaşların tepki gösterdiği sürücü, araçtan inerek vatandaşlara küfürler savurup saldırmaya başladı. "Yav bir tane bira içtim" diyerek kendini savunan İBB sürücüsü, vatandaşlara ve evinin duvarına çarptığı vatandaşa saldırmaya çalıştı. Emniyete yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk geldi. Alkollü sürücü, polislere mahallelinin kendisine saldırdığını söyledi. Polis ekiplerinden de kaçmaya çalışan sürücü, yapılan testte 180 promil alkollü çıktı. Sürücü gözaltına alınarak emniyete götürülürken, araç otoparka kaldırıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.