Alman Winkler'ı arama çalışmaları

Alman Winkler'ı arama çalışmaları
Alman Rita Darı Winkler'in para ve eşyasının gömüldüğü düşünülen Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki mezarlıkta yapılan kazı çalışmasında bir bulguya rastlanmadı

KOCAELİ (AA) - Kendisinden 10 Mart'tan bu yana haber alınamayan ve Kocaeli'de gömülü yerden çıkarılan bir varilin içinde cesedinin olduğundan şüphelenilen Alman Rita Darı Winkler'ın para ve eşyasının saklandığı düşünülen mezarlıkta kazı yapıldı.
Winkler'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S'nin Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan aile kabristanlığındaki 4 boş mezarın üstüne çakıl taşı döktüğü bilgisi üzerine harekete geçen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığından izin alarak kazı çalışması yaptı.
Söz konusu bölgeye Winkler'ın eşya ve paralarının saklanabileceğini düşünen ekipler tarafından, Gölcük Halıdere 17 Ağustos Mezarlığı'ndaki çakıl taşı dökülmüş 4 boş mezar kazıldı.
Yapılan kazı çalışmasında herhangi bir bulguya rastlanmadı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Erkek arkadaşıyla buluşmak için İstanbul'a geldiği belirtilen Rita Darı Winkler'dan, 10 Mart'tan itibaren haber alamayan yakınları, 18 Mart'ta polise kayıp başvurusu yapmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu, Kocaeli'nde, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen A.K.S'nin bir yakınına ait iş yerinde, içinde Rita Darı Winkler'ın cesedinin olabileceğinden şüphelenilen bir varil gömülü halde bulunmuştu. Varil incelenmek üzere İstanbul'a gönderilmeşti. Bunun ardından gözaltına alınan A.K.S'nin erkek kardeşi H.S, dün tutuklanmıştı. Winkler'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S. hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.