Altay: “Amacımız hemşehri memnuniyeti”

Altay: “Amacımız hemşehri memnuniyeti”
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Sızma Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir lokasyonda gerçekleşen Cuma buluşmaları devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın bu haftaki adresi Sızma Mahallesi oldu. Sızma Mahallesi Yukarı Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, gelen istek ve önerileri dinledi. Başkan Altay’a Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, ilçe teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.
Sızma Mahallesine kazandırılan çok amaçlı sosyal tesisin tamamlandığını ve yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Başkan Altay, “Selçuklu Belediyesi, ilçenin sosyal hayatına canlılık kazandıran sosyal tesislerden birini de Sızma Mahallesi’ne kazandırdı. Sızmalı vatandaşların ihtiyacına cevap verebilecek şekilde projelendirilen tesis yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Hemşehrilerimizin düğün, nişan gibi organizasyonlarını nezih bir ortamda gerçekleştirebilecekler. Sosyal tesisten, diğer zamanlarda emekliler ve hanımlar da faydalanacak” dedi.
Sızmalı vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramını tebrik eden Başkan Altay, “Bayramını fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalıyız. Kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak bayram sevincini hep beraber yaşayalım. Selçuklu Belediyesi olarak belediye hizmetlerimiz 24 saat devam edecek, hemşehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm tedbirlerimizi aldık. Hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

20160909aw847278_02.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.