Altay: Konyaspor önemli bir markadır

Altay: Konyaspor önemli bir markadır
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve beraberlerindeki heyet, Konyaspor’a konuk oldu

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve beraberlerindeki heyet, Konyaspor’a konuk oldu

Toplantı öncesi yenilenen ve çok daha modern bir hale getirilen kulüp binası ve tarihi fotoğraf galerisini gezen heyet, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve ilgililerden bilgi aldı.

Daha sonra gerçekleşen toplantıda ilk sözü alan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı , “Bizler belediyeler olarak elimizden gelen desteği sağlamak için gayret ediyoruz. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Konyaspor’umuza her zaman destek oluyoruz. Konyaspor’umuzun yönetimi son dönemde çok başarılı işler yapıyor ve ligdeki yapılan mücadelelerde de bu yapılan başarılı işlerin neticesini hep birlikte görüyoruz. Konyaspor’un bugün ligdeki elde ettiği başarılar bize gelecek için de ümit veriyor. Bunun için başta Konyaspor başkanımız olmak üzere yönetimdeki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve bu başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Bizim Konya’mızın her alanda olduğu gibi sporda da en iyi şekilde anılması gerekiyor. Sporda da ilk akla gelen futbol olduğu için futbolun Konyaspor ile birlikte en iyi şekilde sürdürülmesi bizim de hedeflerimizden bir tanesi. Bu arada amatör spor kulüpleriyle ilgili yapılan çalışmalara da Konyaspor’umuzun bundan sonraki süreçte büyük bir destek vereceğini düşünüyorum. Konya’mızda her alanda sporun ve sporcunun geliştirilmesi yönünde hep beraber el birliğiyle inşallah bu işi yürüteceğiz diye düşünüyorum. Davetinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

img_pvldq-001.jpg

Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ise konuşmasında, “Konyaspor şehrimizin bir markası. Bizi her alanda temsil eden güzide bir kulübümüz. Konyaspor’un başarısıyla her zaman gurur duyuyoruz. Şu anda gerçekten mali disiplin anlamında Türkiye’de örnek gösterilen bir kulüp. Tabi mali disiplin olunca sportif başarı da geliyor. İyi yönetiliyor, bir uyum ve ahenk var. Başta Hilmi Başkan’ın nezdinde hepinizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Bizler de tabi dışardan destekliyoruz. İnşallah taraftarıyla, halkıyla kamu kurumlarıyla ve yönetimiyle bir ahenk içinde Konyaspor’u daha iyi günlerin beklediğini söyleyebilirim bu da görülüyor zaten. Tesisleşme anlamında da ciddi yatırımlar yapıyor ben Başkanımızı bu anlamda da tebrik ediyorum. İlerde inşallah şampiyonluğa doğru gidiyoruz. İnşallah 100. Yılda şampiyonluk yaşarız diye Başkanıma temenni ediyorum. Bizler de inşallah belediye başkanlığı göre bize tevdi edilirse başta amatör sporlar olmak üzere Konyaspor’umuzun da her zaman yanında olacağımızı buradan deklere ediyorum” ifadelerine yer verdi.

img_4bpav-001.jpg

Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, “Burada kuvvetli bir Başkan ve kudretli bir ekip var. Bugüne kadar şehrin yönetiminde belediyenin içinde bulunan insanlar olarak farklı zamanlarda farklı yönetimler gördük. Elhamdülillah bugün bizleri gururlandıran, hem sportif başarılarla hem tesislerle hem de yönetim anlamında bir ekip var. Allah başarılarını daim eylesin, uzun sürsün inşallah. İnişli çıkışlı bir başarı grafiğinden ziyade sürekliliği olan bir başarıyı nasip etsin ki gidişat inşallah öyle gözüküyor. Allah izin verirse seçimden sonraki süreçte yeni görevlerimizde hep beraber ekip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerine ve burada bulunan herkese tekrar başarılar diliyorum. Bizleri her daim gururlandırdıklarını için kendilerine minnettar olduğumuzu da belirterek bir Konyalı ve Konyasporlu olarak teşekkür ediyorum. Sporun, şehrin tanıtımında ne kadar büyük etkinliğinin olduğunu hepimiz her zaman gördük. Milli maçlara ev sahipliği yapan örnek seyircisiyle örnek yöneticileriyle örnek stadıyla şehrin gururu oldu, inşallah olmaya da devam edecek” dedi.

img_cbfdh-001.jpg

“Başkanımızın şahsında misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Bir taraftan belediye başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bir taraftan da Ak Partinin adaylarıyız. Selçuklu, Meram ve Karatay Belediye Başkan adaylarımızla birlikte ilk ziyaretlerimizden birisini Konya’mızın önemli markası olan Konyaspor’a yapıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şehrimizin önemli değerlerinden birisi Konyaspor. Özellikle Büyükşehir Belediye stadıyla çok önemli bir ivme yakaladı. Taraftarlarımız artık Türkiye’ye hem niteliğiyle hem sayısıyla örnek bir taraftar grubu haline geldi, birçok sosyal projeyi de yürütüyor. Taraftarımızla gurur duyuyoruz. Yönetimimiz çok iyi bir ahenk oluşturdu, hem takımla hem şehirle taraftarla bütünleşti. Mali disipline de dikkat ederek sportif başarıyı da elde etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. Aykut Hocanın gelmesinden sonra inşallah yeni bir ivme yakalanacaktır bundan eminiz. Çünkü hoca şehri tanıyor, şehir hocayı tanıyor. Hafta sonu alınan Erzurumspor galibiyeti de bunun başlangıcının bir göstergesidir. Burada stadyumda, kulüp binasında ziyaretim sırasında gördüğüm yapılan değişiklikler de Konya markası adına çok önemlidir. Kulüp Başkanımızın bunu şahsen yapıyor olmasının çok önemli olduğunu vurguluyorum ve kendisine şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Çünkü Konyaspor önemli bir markadır ve buraya gelen misafirlerin hem stadımıza hem şehrimize yakışan bir şekilde ağırlanması ve kulüp binasının da düzenleniyor olması bizim için büyük bir mutluluk. Bu arada gerçi başkanımız müjdeyi verecek galiba ama sosyal medyada taraftarlarımızın en çok istediği şey stadın önünde bir çift başlı kartal yapılmasıydı. Ben de ziyaret sırasında Hilmi Başkanımıza söyleyince biz onun hazırlıklarına başladık dedi. İnşallah taraftarımızın o isteği de yerine getirilmiş olur. Böylece bizler de yeni dönemde Konya’mızın spor alt yapısına önemli yatırımlar yaparız. Belediyeler özellikle amatör sporda, çocuklarımızın spora başlamasında çok önemli hizmetler yürütüyorlar. Bu dönem hem ilçe belediyelerimiz hem Büyükşehir Belediyemiz daha koordineli bir şekilde sorumlulukları paylaşarak inşallah hem spor okullarının açılmasında çocuklarımızın yeteneklerine göre branşlarda spor yapmalarının ve sonrasında da amatör kalmalarından ziyade profesyonelliğe adım atmaları için hep birlikte çalışmalar yürüteceğiz. İnşallah 1 Nisan sabahı Konya’nın sporu daha güçlü ellere teslim edilecek. Konyalılar bu konuda zaten her zaman destek olmuşlardır.

img_uxtry-001.jpg

Konyaspor’umuz sadece şehrimizi temsil etmekle kalmıyor bir taraftan da önemli sosyal sorumluluk projelerini yerine getiriyor. Bildiğiniz gibi bu günlerde Türkiye’nin önemli gündemlerinden bir tanesi de plastik poşet kullanımı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı plastik poşet kullanımının azaltılması için ücretle satılmasıyla ilgili bir karar verdi. Çevre açısından çok önemli bir karar. Kullanımda ciddi azalma ortaya çıktı. Biz de Konya Büyükşehir Belediyesi olarak 1 milyon bez torba yaparak bunu vatandaşımızın hizmetine sunacağımızı ifade etmiştik. İnşallah Konyaspor ile bu süreci yürüteceğiz. Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyesi ve Konyaspor ortaklaşa bu projeyi gerçekleştirmiş olacak. Böylece Konya’mız ve çevrecilik adına da Konyaspor’la sosyal sorumluluk adına önemli bir paylaşımda bulunuyoruz. Konyaspor yönetimine Başkanımız şahsında tekrar bu duyarlılıkları ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.”

Toplantının sonunda konuşan Başkan Hilmi Kulluk: “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Selçuklu Belediye Başkanımız, Meram ve Karatay Belediye Başkan adaylarımız; eksik olmayın. En kötü günümüzde de yanımızdaydınız iyi günümüzde de. Bundan sonra da sizlerden aldığımız güçle daha iyi işler yapmaya çalışacağız. Birlik beraberlik içinde mücadelemiz devamlı ileriye ve devamlı başarıya olsun. Niyetimiz halis, akıbetimiz hayr olsun” dedi.

img_91gox-001.jpg

Konyaspor’un dünü, bugünü ve geleceğinin konuşulduğu toplantının sonunda Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerimiz Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile başkan adayları Hasan Kılca ve Mustafa Kavuş’a üzerlerinde isimlerinin bulunduğu ve KonyaStore mağazalarımızda satılan köstekli saatlerin yanı sıra Esmaül Hüsna işlemelerinin olduğu semazen figürü ve kulübümüzün lisanslı ürünlerinden oluşan hediyeleri takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum