Altay’dan polis merkezlerine ziyaret

Altay’dan polis merkezlerine ziyaret
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçede bulunan polis karakollarını ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da teröristler tarafından gerçekleştirilen hain saldırı dolayısıyla Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve İlçede bulunan polis karakollarını ziyaret ederek taziyelerini iletti.
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, ile başlayan ziyaret programı Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Özalkent, Şehit Topel, Cumruhiyet, Bosna Hersek Polis Merkezleri ve Selçuk Üniversitesi Alaaddin Kampüsü Çevik Kuvvet Grup Amirliği ile devam etti. Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Baki Aktan, Çevik Kuvvet Şube Müdür Vekili Habib Avcı, karakol amirleri ve polis memurları ile sohbet eden Başkan Altay, terör örgütlerinin, gerçekleştirilen terör saldırılarının, patlatılan bombaların Türk Milletini yıldıramayacağını ifade ederek, ülkenin birlik ve beraberliğine yapılan bu saldırıyı bir kez daha lanetledi.
Yaşanan hain saldırının polis nezdinde Türk milletine yapıldığını ifade eden Başkan Altay, “İstanbul’da yaşanan menfur olay sonrası şehit düşen emniyet mensuplarına ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah tüm güvenlik güçlerimizi kazalardan, belalardan, terör saldırılarından korusun. Sizin nezdiniz de tüm Polis teşkilatımızın başı sağ olsun. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Vatanı ve milleti için canını feda etmekten çekinmeyen polis ve askerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.