Altın her zaman kazandırır

Altın her zaman kazandırır
Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Karagöz, “Dolar düşmediği sürece altınının düşeceğine inanmıyorum” derken, altın piyasasında düşüş olmayacağını söyledi

ALTINDA TIRMANIŞ SÜRECEK

Altında yükseliş sürerken, altın piyasasını değerlendiren Konya Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Karagöz, doların yüksek seyirde gitmesinin altını da etkilediğini belirterek, dolar düşmediği sürece altının da düşmeyeceğini söyledi. Altın fiyatlarında tırmanışın devam ettiğini belirten Karagöz, altındaki bu yükselişin dünya genelinde yaşanan ekonomik ve stratejik gelişmelerden kaynaklı olduğunu belirtti.

ALTINDAN ASLA VAZGEÇMEYİN

Yatırım tavsiyesinde bulunan Karagöz, “Biz vatandaşlara altından hiçbir zaman vazgeçmeyin. Altın yatırım amacı olarak her zaman paraya nakide dönüşen kazanç sağlayan bir yatırım amacıdır. Hiçbir zaman altın bizi yanıltmadı. Dolar düştüğü zaman altının onsu yükseliyor. Altın önümüzdeki aylarda bin 150 seviyesini toparlayabilir ama altın uzun vadede bin 160 seviyesini çok rahatlıkla görebileceğini düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

altin-(2).jpg

HAFTANIN KAPANIŞ FİYATLARI

Haftanın son günü altının kapanış fiyatlarından da bahseden Başkan Karagöz, “Çeyrek Altın 260 TL, Cumhuriyet altını bin 50 TL, 22 ayar bilezik gramı 150 TL, 24 gram külçe altının fiyatı ise 157 TL seyrinde devam ediyor. Bizimde arzumuz altının çok düşük rakamlara gelmesi ve satmamız. Yatırım olarak biz şunu söylüyoruz vatandaş korkmasın. Altını yatırım olarak yaparken uzun vadede yapsınlar” dedi.  (Uğur Sarı)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.