Altından şaşırtan kapanış: Dört hafta sonra bir ilk

Altından şaşırtan kapanış: Dört hafta sonra bir ilk
 Muhabir
Altının ons fiyatı, 3 haftalık aralıksız yükselişten sonra içinde bulunduğumuz haftayı kayıpla tamamlamaya hazırlanıyor.

Ons altın fiyatı ve gram altın fiyatı 3 hafta aradan sonra içinde bulunduğumuz haftayı kayıpla tamamlamaya hazırlanırken; bugün 16.30'da açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verisi, piyasaların yön bulması açısından önemli olacak.

Altının ons fiyatı, 3 haftalık aralıksız yükselişten sonra içinde bulunduğumuz haftayı kayıpla tamamlamaya hazırlanıyor. Ons altın, ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) erken faiz indirimi beklentilerinin azalmasının dolar ve tahvil getirilerine destek sağlamasıyla düşüş eğilimli hareket ediyor. Küresel piyasalar bugün Türkiye saati ile (TSİ) 16.30'da açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verisini yakından takip edecek.

2042 - 2048 bant aralığında işlem gören ons altın, saat 09.07 itibarıyla yüzde 0,05 oranında yükselişle 2044 dolarda işlem gördü.

1966 liraya kadar çıkan gram altın fiyatı ise, aynı dakikalarda yüzde 0,34 kazançla 1961 liradan alıcı buldu.

Spot piyasada altın satış fiyatları:

Çeyrek altın 3406 lira

Yarım altın 6815 lira

Tam altın 13374 lira

Cumhuriyet altını 13568 lira

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.