Altınordu'da Samsunspor karşısında hedef galibiyet

Altınordu'da Samsunspor karşısında hedef galibiyet
İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de yarın Yılport Samsunspor'u konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, rakiplerini yenerek tırmanışlarını...

İZMİR (AA) - Spor Toto 1. Lig'de yarın Yılport Samsunspor'u konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, rakiplerini yenerek tırmanışlarını sürdürmek istediklerini bildirdi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, bu haftaki Samsunspor karşılaşması öncesi kulüp bünyesindeki özel sporcuların ziyaretlerinin kendilerine moral verdiğini, onlara desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Ligde geçen hafta MKE Ankaragücü'nü yendiklerini hatırlatan Eroğlu,"Önemli olan bunu devam ettirmek, zor bir süreç yaşıyoruz ama moralimizi yüksek tutarak, galibiyetin de verdiği güvenle bu haftaya iyi hazırlandık. İnşallah istediğimiz skoru alarak tırmanışımızı devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak Altınordu-Yılport Samsunspor karşılaşmasında hakem Oğuzhan Aksu görev yapacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.