Altyapı yeni tesisine kavuşuyor

Altyapı yeni tesisine kavuşuyor
Spor Genel Müdürlüğü Tesis ve Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, yapımı tamamlanan Konyaspor Altyapı Tesisleri’nin açılışını yapmak ve son durumu yerinde incelemek için Konya’ya geldi

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın direktifleri doğrultusunda Konya’ya gelen Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, “Konya’da Saraçoğlu Bölgesinde 1,5 Milyon M2 alanı Spor Kampüsü haline getiriyoruz” dedi.

TESİSLERİ GEZDİLER

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Ersöz ve Atiker Konyaspor Asbaşkanı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş ile birlikte tesisleri gezerek yerinde bilgi alan Dursun Türk, Konya’ya kazandırılan tesislerden ve bununla birlikte kaydedilen gelişmelerden memnun olduklarını söyledi.

UZUN YILLAR İHTİYAÇ KARŞILAYACAK

Saraçoğlu Bölgesinde 1,5 Milyon metrekare alanı ‘Spor Kampüsü’ haline getireceklerini kaydeden Dursun Türk, Konyaspor altyapısının uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak yatırımların yapılacağını müjdeledi.

TAM BİR SPOR KAMPÜSÜ

Saraçoğlu Spor Kampüsü içerisinde Konyaspor altyapısı tarafından kullanılan mevcut 2 sentetik çim saha, 1 çim saha, 16 soyunma odası, hakem odaları ile sosyal donatılar bulunuyor. Bu dev yatırımlardan Atiker Konyaspor’un yanı sıra amatör küme ve alt yapı takımları da yararlanıyor. Spor kampüsüne ilave olarak yine kulübümüzle birlikte tüm Konya spor camiasının kullanımı için iki adet çim saha, 1 adet sentetik saha ve 1 adet kondisyon salonu daha yapılacak. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.