Aman dikkat! Bu tarih aralığında Konya’da göz gözü görmeyecek!

Aman dikkat! Bu tarih aralığında Konya’da göz gözü görmeyecek!
 Muhabir
Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü, Konya’da yeni haftaya ilişkin hava tahmin raporlarını açıkladı. Buna göre Konya geneline hafta boyunca sisli ve puslu hava hakim olacak, haftasonu yağış geliyor

Konya’da yeni haftada hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan tahminler doğrultusunda Konya’da haftasonuna kadar yağış beklenmiyor.

konyada-sisli-ve-puslu-hava4.jpg

Hava sıcaklık değerlerinin özellikle gece saatlerinde sıfırın altına ineceği yönünde tahminlerde bulunulurken, gündüz sıcaklıklarının ise hafta boyunca 7 ile 11 derece arasında olması tahmin ediliyor.

konyada-sisli-ve-puslu-hava1.jpg

YOĞUN SİS UYARISI!

Meteoroloji Konya Bölge Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Konya genelinde hafta boyunca yağış beklenmediği görülürken, özellikle sabah saatlerinde şehir genelinde yer yer yoğun olmakla birlikte sis ve pus olayına dikkat çekiliyor.

konyada-sisli-ve-puslu-hava3.jpg

Şehrin yüksek kesimlerinde havanın kısmen daha açık olacağı, daha alçak kesimlerde ise sisin yoğunlaşacağı tahmin ediliyor. Diğer yandan Konya ile diğer şehirleri bağlayan karayollarında da yoğun sis görülebileceği, sürücülerin oluşabilecek aksaklıklara karşı daha dikkatli olması gerektiği ifade ediliyor.

konyada-sisli-ve-puslu-hava2.jpg

HAFTASONU YAĞIŞ GELEBİLİR

Konya genelinde özellikle Perşembe gününden itibaren havanın kapalı ve bulutlu olması beklenirken, Cuma günü akşam saatlerinden itibaren yağmur ihtimalinin görüldüğü bildirildi. Haftasonu Konya genelinde yağışlı havanın hakim olabileceği bildirilirken, yağışların çoğunlukla yağmur, şehrin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.