Aman ha!

Aman ha!
Konyaspor, ligin 15. haftasında son sırada bulunan Karabükspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar olası bir mağlubiyetle hem moral olarak hem de sıralama olarak dibe vuracak. Anadolu Kartalı, sezonun en kritik maçlarından birisine çıkacak

Peş peşe kaybettiği puanlar neticesinde 17. sıraya yerleşen Atiker Konyaspor, bugün son sırada bulunan Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden ve kalan süreçte Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’na sarılacak yeşil-beyazlılar, büyük bir çıkış yakalamayı hedefliyor. Anadolu Kartalı, özellikle bugün oynanacak 6 puanlık maçta rakibini mağlup ederek ligde üst sıralara tırmanmak istiyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

DÜDÜK ŞİMŞEK’TE

Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Konyaspor ve Karabükspor arasında oynanacak maçı Trabzon bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcıları Mehmet Metin ve Abdullah Bora Özkara olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

6 PUANLIK MAÇ

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Konyaspor, bugün oynanacak karşılaşmada kendisi gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen Karabükspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar zorlu maçı kazanarak hem hanesine 3 puan yazdırmayı, hem de ligdeki direkt rakibinin 3 puan kaybetmesini amaçlıyor.

İYİ ÇALIŞTILAR

Hafta içi mesaisinde UEFA Avrupa Ligi’ne çıkan ve bu kulvara veda eden Anadolu Kartalı Konyaspor, kalan süreçte sadece Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’na odaklanacak. Ligde çıkış arayan yeşil-beyazlılar, bunu Karabükspor maçı ile başlatmayı hedefliyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.