Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:
"Zağnos Erkek Hentbol maçındaki beraberlikle sıralamada ilk beşi yüzde 80 garantiledik"

AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, Zağnos Erkek Hentbol maçında aldıkları beraberlikte sıralamada ilk beşi yüzde 80 garantilediklerini söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda yaptıkları Zağnos Erkek Hentbol maçındaki beraberlikle bu sezon kupa maçı dahil yedinci beraberliklerini aldıklarını belirtti.

Bu sezon ilk defa son golü kendilerinin atarak berabere kaldıklarını ve bir puanı kurtardıklarını dile getiren Günal, "Bu maç, hem bizim için hem de Zağnos Erkek Hentbol için çok önemliydi. Çünkü iki takım arasında 2 puan fark bulunuyordu. Zağnos, eğer bu maçı kazanmış olsaydı sıralamada üstümüze çıkacaktı. Bu anlamada beraberlik bizim için kötünün iyisi oldu. Bu beraberlikte sıralamada ilk beşi yüzde 80 garantiledik." ifadelerini kullandı.

Maçın bazı bölümlerinde rakiplerinin dört sayılık fark yakaladığını ama tecrübeleriyle son golü atarak maçtan bir puanla ayrılmayı başardıklarını vurgulayan Günal, şunları kaydetti:

"Hafta sonu yapacağımız Antalyaspor maçını rakibimiz, ölüm kalım maçı olarak görecektir. Çünkü buradan alacakları puan, onları play-off'a girme konusunda çok rahatlatacak. Bizim ise iç sahada maç kaybetmememiz gerekiyor. Antalyaspor'u yendiğimiz takdirde ligi dördüncü sırada bitirme yolunda büyük avantaj elde ediyoruz. Ligi dördüncü bitirdiğimiz taktirde de play-off'ta iç saha avantajı bize geçiyor. Bu nedenle Antalyaspor maçından mutlaka galibiyet bekliyoruz. Rakibimiz bizi zorlayacaktır ama ayakta kalan, sinirlerine hakim olan, gerginlikten uzak kalan maçı kazanacaktır. O tarafın da biz olacağına inanıyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.