Amatörler kara teslim

Amatörler kara teslim
Olumsuz hava şartları amatör sporu da vurdu. Şehirde oynanacak amatör futbol karşılaşmaları hava koşulları nedeniyle ertelenirken, salonlarda yapılan okullar arası karşılaşmalar da idari tatil nedeniyle yapılamadı.

HABER: Emre Tanrıver

Olumsuz hava şartları amatör sporu da vurdu. Şehirde oynanacak amatör futbol karşılaşmaları hava koşulları nedeniyle ertelenirken, salonlarda yapılan okullar arası karşılaşmalar da idari tatil nedeniyle yapılamadı. Hafta sonu oynanan salon müsabakalarına ise ilgi oldukça azdı.

Konya’da birkaç gündür etkili olan kar yağışı, gündelik hayatı olduğu gibi spor müsabakalarını da olumsuz etkiledi. Futbolda amatör maçlar ertelenirken, hafta içinde çeşitli branşlardaki okul sporları karşılaşmaları da iptal oldu. Hafta sonu yapılan spor müsabakaları da hem geç başladı hem de beklenen ilgiyi görmedi.

1 HAFTA TATİL

Konya merkez ve ilçelerdeki yoğun kar yağışı nedeniyle sonu oynanacak tüm amatör küme futbol maçları ertelenmişti. Süper Grup maçları 1 Ocak’ta, 1. Amatör Küme ve altyapı karşılaşmaları da daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacak.

YEŞİL SAHALAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Konya Atatürk Stadyumu ve çevresi kar yağışından oldukça etkilendi. Atatürk Spor Sitesi içinde yer alan futbol sahaları adeta beyaza büründü. Salonlarda yapılan müsabakalarda da bu nedenle yalnızca sporcuların yakınları tribünlerde yer aldı. Site içinde hummalı bir temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, zorlu şartları en olağan duruma getirmek için uğraş veriyor.

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.