Amatörler Nefes Kesiyor

Amatörler Nefes Kesiyor
Amatör Küme Süper Grup’ta 10. hafta maçları oynandı. Büyük çekişmenin yaşandığı ligde son haftaların formda ekibi İhsaniye Gençlerbirliği bir darbe de lider Selçukspor’a vurdu.

Amatör Küme Süper Grup’ta 10. hafta maçları oynandı. Büyük çekişmenin yaşandığı ligde son haftaların formda ekibi İhsaniye Gençlerbirliği bir darbe de lider Selçukspor’a vurdu. Güçlü rakibini Mustafa Morbel (2) ve Hasan Uzun’un golleriyle 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip üst üste 4. galibiyetini aldı. Liderin yaşadığı puan kaybı ise en çok takipçisi Ereğlispor’u mutlu etti. Sahasında Bozkır GB’yi Oğuzhan ve Arif’in golleriyle 2-0 yenen yeşil-beyazlılar aradaki puan farkını yeniden 2’ye indirdi. Bu haftanın kazanan diğer ekipleri Ilgın, Karapınar ve Muhasebe olurken 6 golün atıldığı Anadolu Dere-Ç.Çumra maçında ise puanlar paylaşıldı.

ARS PARK ÇOK YAKLAŞTI

Amatör Birinci Küme A Grubu’nda ise lider Ars Park Sanayispor adım adım şampiyonluğa koşuyor. 8. haftaya dahil maçta Havzanspor’u Burak (3), Enes, Mevlüt, Yunus ve Ayet’in attığı gollerle 7-2 mağlup eden mavi-beyazlı takım puanını 19’a yükseltti. Takipçisi Seydişehir Belediyespor’un deplasmanda Karapınar Esnafspor’a 2-0 mağlup olmasıyla aradaki puan farkını 6’ya yükselten Ars Park Sanayispor şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı eline geçirdi. Bu grupta haftanın diğer maçında Monivaspor deplasmanda Seydişehirgücü’nü 2-1 mağlup edip 3. galibiyetini aldı.

AVANTAJ CİHANBEYLİ’DE

Amatör Birinci Küme B Grubu’nda ise son iki haftaya giriliyor. Zirve yarışında Cihanbeyli Belediyespor ile Kuluspor arasında nefes kesen bir mücadele yaşanırken, son 180 dakikaya rakibinin 1 puan önünde olan Cihanbeyli Belediyespor daha avantajlı giriyor. İkili averajda rakibinin önünde olan Cihanbeyli ekibi, bu hafta Yeni Doğanhisar’ı zor da olsa 2-1 mağlup etti. 90+6. dakikada gelen golle üç puanı hanesine yazdıran Cihanbeyi Belediyespor’un 20 puanı bulunuyor. Kulu Belediyespor da Altınekir deplasmanında zorlansa da 2-1 galip geldi. Haftanın diğer maçında ise Yunakspor deplasmanda Akyehir Endüstri’yi tek golle geçti. (C. Ziya Kutlu-Pusula) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.