Amcaoğlunu Göğsünden Bıçakladı! 1 Ölü

Amcaoğlunu Göğsünden Bıçakladı! 1 Ölü
Cinayetler artık toplumdaki yozlaşmanın en açık göstergesi. Bir cinayet olayı da dün gece Uşak'ta yaşandı. 22 yaşındaki genç, 26 yaşındaki amcaoğlunu kalbine bıçak saplayarak öldürdü. Uşak'ta büyük üzüntüye neden olan olay sonrası katil zanlısı genç cezae

Cinayetler artık toplumdaki yozlaşmanın en açık göstergesi. Bir cinayet olayı da dün gece Uşak'ta yaşandı. 22 yaşındaki genç, 26 yaşındaki amcaoğlunu kalbine bıçak saplayarak öldürdü. Uşak'ta büyük üzüntüye neden olan olay sonrası katil zanlısı genç cezaevine konuldu.

 

Uşak’ta dün gece meydana gelen olayda tartıştığı amcaoğlu Mehmet Duman’ı bıçaklayarak ölümüne sebep olan katil zanlısı tutuklandı.

 

Elmalıdere Mahallesi 1. Ersoy Sokakta meydana gelen cinayette 22 yaşındaki E.D. 26 yaşındaki amcaoğlu  Mehmet Duman’ın kalbine sapladığı bıçakla öldürdü.

 

Kalbine aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Mehmet Duman ambulansla hastaneye kaldırılırken sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen ambulansta hayatını kaybetti.

 

Olaydan sonra kaçan E.D. Uşak polisi tarafından yapılan çalışma ile cinayet aparatı bıçakla birlikte yakalandı.

 

Yakalanan şüpheli E.D. emniyetteki işlemlerinin ardından Uşak Adliyesine sevk edildi. Mahkeme heyeti tarafınfan cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.