Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'u heyecanlandırdı

Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'u heyecanlandırdı
Amir Hadziahmetovic'e İspanya ve İtalya'dan ciddi teklifler olduğu iddiası maddi açıdan sıkıntılı günler geçiren Konyaspor'u heyecanlandırdı

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Amir Hadziahmetovic için İspanya ve İtalya'dan ciddi teklifler olduğu iddia edildi. Amir Hadziahmetovic transfer haberleri sonrası sosyal medyada TT oldu.

Haber ve paylaşımlarda Beşiktaş'ın Boşnak oyuncu için minimum "13 milyon euro" bonservis ücreti belirlediği iddia edildi. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic'i satarsa Konyaspor'a yüzde 20 pay verecek.

Şayet transfer iddia edildiği gibi 13 milyon euro düzeyinde gerçekleşirse, bu maddi açıdan sıkıntılı günler geçiren yeşil-beyazlıların kasasına yaklaşık 2,6 milyon milyon euronun (77-78 milyon TL) girmesi anlamına geliyor.

Beşiktaş, Amir'i Konyaspor'dan 3,2 milyon euro bonservis+bonuslar+ sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında renklerine dahil etmişti.

ZELJEZNİCAR, KONYASPORU FIFA'YA VERDİ

Öte yandan Konyaspor'un, Amir Hadziahmetovic’in Beşiktaş’a satışından kardeş kulüp Boşnak Zeljeznicar kulübüne vermek konusunda anlaştığı yüzdeyi ödemediği iddia edilmişti.

Zeljeznicar Başkanı Enis Kovacevic, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, “Konyaspor’dan parayı hiç alamadık. O dosya FIFA'ya verildi. Çünkü gördük ki ortada bir haksızlık var. Temmuz'un ikinci yarısında bir karar çıkmasını bekliyoruz. O para gelmedi. Bu yüzden bizim için birçok şey alt üst oldu. Çünkü biz o paraya güveniyorduk.” açıklamasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.