Ampute Milli Takımı yeni başarılar istiyor
Ampute Futbol Milli Takımı, genç ve tecrübeli futbolcularla yeni başarılar kazanmak için çalışmalarını sürdürüyor. Polonya'da düzenlenecek özel turnuva öncesinde Kırşehir'de kampa giren Ampute Futbol Milli Takımı, Kırşehir Ahi Stadı Tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz, AA muhabirine, genç ve tecrübeli oyuncuların kaynaşması için Polonya'daki turnuvanın önemli olduğunu söyledi.
ŞAMPİYON KALABİLMEK DAHA ZOR
Eylülde Trabzon'da düzenlenecek 2025 Uluslar Ligi Şampiyonası ve 2026'da Kosta Rika'da gerçekleştirilecek Dünya Kupası'na iyi şekilde gitmek istediklerini dile getiren Temiz, sporda şampiyon olmanın zor ama şampiyon kalabilmenin daha zor olduğunu ifade etti.Ay-yıldızlı takımın kadro yapısına değinen Temiz, "Yeni jenerasyondaki gençlerimiz burada devam edebilecek düzeyde. Oyuncu rezervimizde tespit ettiğimiz 64 oyuncumuz, daha önceki dönemlerde genç milli takım adına kamp yaptığımız gençlerimiz var. Bu arkadaşlarımız da yerlerini kaptırmamak adına daha çok çalışmaları gerektiğinin bilincindeler." dedi.
GENÇ VE TECRÜBELİLER BİRARADA
Takımda 17 ile 33 yaş arasında oyuncuların olduğunu anlatan Temiz, şöyle konuştu: "33 yaşındaki arkadaşlarımızın performansı gerçekten çok iyi. 27-28 yaşlarında Avrupa ve dünya şampiyonu olmuş oyuncular. 2000 yılı üstü ile 2009 doğumlu çok üst düzey oyuncularımız var. Bunların yerini doldurabilecek yine oyuncularımız mevcut. Buna rağmen çok iyi performans gösteriyorlar. Ağabeyleriyle başa baş, omuz omuza mücadele edebiliyorlar. Onun için bize gelecek adına ümit veriyor. Gençlerimiz, tecrübeli oyuncular ve ağabeyleriyle yeni şampiyonluklar bekliyor. 2026 Dünya Kupası'nda yeniden şampiyon olup bir sonraki Avrupa Şampiyonası'na daha hazır gitmek ve tekrar şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklar
Kaynak:Anadolu Ajansı

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.