Amrabat'ın sahalara dönüşü uzun sürecek

Amrabat'ın sahalara dönüşü uzun sürecek
Fas Milli Takımı doktorları, Amrabat'ın 4 ile 6 hafta arası sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga takımında harikalar yaratan ancak son milli arada sakatlanan Nordin Amrabat'ın son durumu belli oldu.

Fas Milli Takımı'nın Benin ile yaptığı maçta oyuna devam edemeyerek çıkmak zorunda kalan oyuncu için ilk incelemelerin sonunda doktorlar en az iki hafta oynayamayacağı tespitinde bulunmuşlardı.

27 yaşındaki futbolcunun dün detaylı incelemeleri yapıldı ve sakatlığının kesin durumu belli oldu.

4 İLE 6 HAFTA ARASI SAHALARDAN UZAK KALACAK

Fas Milli Takımı doktorları oyuncunun bacak kasında 1 santimetrelik yırtık bulunduğunu, bunun da sahalardan 4 ile 6 hafta arası uzak kalmasını gerektireceğini duyurdular.

Amrabat'ın bugün İspanya'ya dönerek takıma katılacağı bildirilirken, Malaga kulübünün de kendi incelemelerini yapacağı ve bir iyileşme süreci planı oluşturulacağı belirtildi. Aralık ortasından önce oynaması imkansız görülen Amrabat'ın güçlü fiziksel yapısına güvenen İspanyolların, oyuncunun iyileşme süresini daha da geriye çekebileceğine inandıkları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.